TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ЗА ИЗДАНИЕТО

Енерджи Инфо БГ
Годишен алманах на българската енергетика

Енерджи Инфо БГ е най-новият медиен продукт в областта на енергетиката в портфолиотo на Ти Ел Ел Медиа - водещото у нас издателство за професионална техническа периодика.

Енерджи Инфо БГ е Интернет регистър на фирмите от сектор Енергетика, работещи на българския пазар. Веднъж годишно фирмените представяния се включват и в луксозен АЛМАНАХ НА БЪЛГАРСКАТА ЕНЕРГЕТИКА, който представя сектора като развитие, инвестиции и възможности за бизнес, както и водещите фирми в бранша на българската енергетика.

Енерджи Инфо БГ включва каталожна информация за фирмите-доставчици на продукти и услуги за енергетиката, работещи на българския пазар в областите: Енергийна ефективност, Топлоенергетика, Електроенергетика, ВЕИ енергетика, Ядрена енергетика, Газификация, въглища, нефт, Зарядна инфраструктура за електромобили.

Предварителните ни проучвания показаха подчертан интерес от страна както на потребителите и инвеститорите в българската енергетика, така и сред доставчиците на продукти и услуги за нея - браншът декларира необходимостта си от концентрирана в един източник информация за участниците на този пазар, както в Интернет пространството, така и като настолен справочник на бюрото на всеки специалист.

Енерджи Инфо БГ е първото по рода си издание у нас и изцяло ще задоволи тази информационна необходимост на българската енергийна общност.

Каталогът Енерджи Инфо БГ е периодично издание, което е постоянно достъпно в Интернет в електронен вариант и излиза от печат веднъж годишно. Издава се в луксозна книжка във формат А5 и тираж 5000 броя, която съдържа представяния на доставчиците на продукти и услуги за енергетиката, реклами на техните продукти и на тяхното пазарно присъствие, указатели за улесняване търсенето на доставчиците.

Целта на Енерджи Инфо БГ  е да служи на потребителите от българската енергетика, на инвеститори, инженерингови фирми, системни интегратори и други специалисти в областта. Каталогът осигурява на цялостната аудитория от реални и потенциални клиенти на доставчиците на продукти за енергетиката не само контактна информация, но и подробно описание на дейността на фирмата, на предлаганите продукти и технологии, на чуждите им партньори и контрагенти, на обектите-референции в България. Използвайки пълнотата на тази информация, клиентите и инвеститорите в българската енергетика могат да изберат най-подходящия партньор за проекта си.

Включването в каталога Енерджи Инфо БГ  е лесно и интуитивно, като информацията се подава към Издателството по изключително опростен начин - чрез попълване на формуляр в Интернет, който е защитен за достъп чрез парола. След като участващата фирма потвърди попълнената във формуляра информация, тя се публикува онлайн в Интернет и е достъпна за разглеждане от потребителите.

Каталогът Енерджи Инфо БГ  осигурява богати възможности и инструментариум за презентиране и реклама на доставчиците в енергетиката, с които да се акцентира върху спецификите на тяхната дейност, продуктово и технологично ноухау, да се реализират бранд и имидж кампании. Налице са изключителни предложения за печатна и електронна реклама, както и пакети за фирмено представяне и реклама.

За допълнителна информация, както и за заявки за включване или за доставка на изданието, моля, обадете се в Издателството на 02/818 3838 или пишете на reklama@energyinfo.bg

Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2024 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media