TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ЕЛПРОМ ЕМЗ - ЗАРЯДНИ СТАНЦИИ ЗА ЕЛЕКТРОМОБИЛИ

ЕЛПРОМ ЕМЗ - Зарядни станции за електромобили

Други публикации на
ЕЛПРОМ ЕМЗ - Зарядни станции за електромобили
Фирма: ЕЛПРОМ ЕМЗ - Зарядни станции за електромобили
Държава:България
Град:Шабла
Пощ. код:9680
Адрес:ул. "Нефтяник" 38
Телефон:05743 4568
Факс:05743 5020
Електронна поща:boss@elpromemz.bg
Уеб сайт:elpromemz.bg
 Влез на сайта на ЕЛПРОМ ЕМЗ - Зарядни станции за електромобили
Предмет на дейност: Зарядните станции за електромобили производство на „Елпром ЕМЗ“ ООД град Шабла от сериите - MAR, MAR BUS, VAL, VAL BUS и mini VAL са предназначени за монтаж на открити и закрити пространства. Надежните метални корпуси осигуряват висока степен на защита (IP 54) и висока вандалоустойчивост (IK 10), което позволява да се монтират на места с екстремална температура и висока влажност.
Зарядните станции за електромобили се произвеждат с мощност на контакта до 43 kW при 400 V за тип 2 (EN 62196-2), блокираща система (IEC 61851). При това максимален изходящ ток е 3 х 63А за честота 50 Hz.
Зарядните станции за електромобили производство на „Елпром ЕМЗ“ ООД от серия MAR, MAR BUS, VAL и VAL BUS могат да работят в няколко режима:
* Автономен режим на работа – започването на зареждането от станцията и спирането му се осъществява с помощта на безконтактна карта или безконтактен чип RFID четец.
* Станцията работи свързана с локален - местен компютър: зареждането от станцията започва и се спира с помощта на безконтактна карта безконтактен чип и RFID четец, собственика на станция получава информация на съответният компютър. Станцията идентифицира всеки потребител, който я използва. Метода на плащане е основан на потреблението и времето – обикновено се определя цена за използване на зарядната станция за една минута, собственика променя тази цена по своя преценка.
Има възможност безконтактните карти да се използват и като предплатени карти, в съответната карта се зарежда определена сума в лева и клиента заплаща услугата по зараждането на своята кола. Изисква се да има постоянната връзка на компютъра и самата зарядна станция чрез LAN модул при липса на такава възможност може да се използва WiFi модули.
* Станцията работи свързана с централен сървър: В този случай има възможност да се свали от интернет мобилно WEB приложение чрез което, може да се открие необходимата станция, да се навигира колата до нея, да се запази с SMS съобщение свободна зарядна станция до пристигането на колата до станцията, може да се управлява работата на зарядната станция и след приключване на зареждането да се извърши заплащане на услугата, като клиента може да заплати с помощта на банкова дебитна или кредитна карта. Комуникацията в приложението става на различни езици. Приложението дава информация за извършените до момента зареждания - кога е започнало зареждането, кога е приключило, колко кW/h е поела колата, колко е платил даденият клиент.
Изисква се да има постоянната интернет връзка на сървъра и самата зарядна станция чрез LAN модул при липса на такава възможност може да се използва WiFi модули или GSM модули. На всяка зарядна стация има възможност да се монтират няколко различни типове контакти: Тип 1, Тип 2, Тип 3, Шуко и др.
Области на приложение: Зарядна инфраструктура за електромобили
Продукти: Производство на зарядни станции за електромобили, Дистрибуция и продажба на зарядни станции

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2022 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media