TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ШНАЙДЕР ЕЛЕКТРИК БЪЛГАРИЯ

Шнайдер Електрик България

Фирма: Шнайдер Електрик България
Държава:България
Град:София
Пощ. код:1766
Адрес:Бизнес парк, сграда 4, етаж 6
Телефон:029329320
Мобилен телефон:0888000220
Електронна поща:csc.bg@schneider-electric.com
Уеб сайт:www.se.com/bg
 Влез на сайта на Шнайдер Електрик България
Ръководител:Радослав Кошков, управител
Лица за контакти:Калина Петкова, маркетингови комуникации
Структура в страната:Официални дистрибутори
Предмет на дейност:Производител и търговец на електрооборудване, глобален специалист в автоматизацията и енергийния мениджмънт.

Schneider Electric е лидер в дигиталната трансформация на енергийния мениджмънт и автоматизацията в домовете, сградите, центрове за данни, енергийната инфраструктурата и индустрията. С присъствие в над 100 държави Schneider Electric е лидер в енергийния мениджмънт – средно и ниско напрежение, енергийната сигурност и автоматизацията. Вярваме, че хората и партньорите са това, което прави Schneider Electric успешна компания, и че стремежът ни към иновации и устойчивост гарантира, че електроенергията е достъпна (Life Is On) навсякъде, за всеки и по всяко време.

През 2019 г. заводът на Schneider Electric в България получи Smart Factory сертификат – най-високият вътрешен стандарт на групата за индустриално производство, автоматизация и ефективно управление на процесите. Фабриката у нас е една от най-големите и модерни производствени бази на компанията в Европа и става първата и единствена Smart Factory на Schneider Electric за цяла Източна Европа. Над 65% от процесите в нея са изцяло автоматизирани, а екипът не спира внедряването на нови технологии. Със сертификата заводът Schneider Electric в България се превръща в демонстрационен Smart Factory център за 14 държави.

EcoStruxure принадлежи на Schneider Electric и е активирана за IoT, готова за използване, отворена, оперативно съвместима архитектура и платформа в домове, сгради, центрове за данни, инфраструктури и промишленост. Иновация на всяко ниво – от Свързани продукти до Междинен контрол и приложения, анализи и услуги.

Референции:Партньорство с Renault Zoe за зарядни станции
Чужди партньори:Партньорство с Renault Zoe за зарядни станции
Области на приложение: Зарядна инфраструктура за електромобили
Продукти: Производство на зарядни станции за електромобили

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2022 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media