TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ЕКОУИН

Фирма: ЕКОУИН
Държава:България
Град:София
Пощ. код:1324
Адрес:бул. Петър Дертлиев No 42, GREEN CENTER, Етаж 2, Офис 3
Мобилен телефон:+359 877 229 224
Електронна поща:office@ineaenergy.com
Уеб сайт:www.ecowin.eu
 Влез на сайта на ЕКОУИН
Предмет на дейност:ЕКОУИН е структура създадена от две компании, обединявайки дългогодишен практически опит. Оснавна цел е консултации на частния и публичния сектор при изготвяне на прединвестиционни проучвания, анализ на дейности и консултации за повишаване на ефективността на предприятия, както и цялостни съвети и технологии при стартиране на нов бизнес. ЕКОУИН подхожда отговорно и компетентно към всеки отделен проект или инвеститор, като целта е да изполва ефективно всички налични ресурси и ги приведе към реалната ситуация и създаде условия идеайното начинание да се превърне в успешен бизнес.
Сдружението се създава от двете компании Еко Индъстрис ЕООД и ИНЕА ЕНЕРДЖИ ЕООД. Всяка от тях е специалист в отделни области, а обединението им ги прави професионален партньор за всеки инвеститор.
С повече от 10 години опит в инженеринга на проекти в сферата на отпадъците и повече от 15 години опит в проектиране, доставка, монтаж и пуск в експлоатация на на машини и оборудване от различни сфери, ЕКО Индъстрис е доказан партньор в своята дейност.
Повече от 5 години ИНЕА ЕНЕРДЖИ доказва успехите си в създаване на подходящи условия за развитие на пазарни сегменти, изграждайки система и стратегия за навлизане на българския пазар на чужди компании.
Предлагани услуги:
* Подпомагане на частни и обществени компании и институции в оперативната им дейност
* Осъществяване на контрол над ефективното разходване на всички видове ресурси при реално извършваната дейност
* Подпомагане на инвеститорите в нови или разширяващи се бизнес начинания с цел да им спестим врме, усилия и в крайна сметка финансов ресурс
* Подпомагане на инвеститори при избора на най-подходящите за дадената дейност машини и оборудване, което отговаря както на изискванията за ефективност, така и на финансова възможност.
Области на приложение: Енергийна ефективност
Продукти:

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2020 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media