TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

АМАНДУС КАЛ

АМАНДУС КАЛ

Фирма: АМАНДУС КАЛ
Държава:Германия
Град:Райнбек
Пощ. код:D-21465
Адрес:Дийзелщрасе 5-9
Телефон:+49 (0) 40 7 27 71 - 0
Факс:+49 (0) 40 7 27 71 - 100
Електронна поща:info@akahl.de
Уеб сайт:www.akahl.de
 Влез на сайта на АМАНДУС КАЛ
Ръководител:Йоахим Берман
Лица за контакти:Манфред Читка
Предмет на дейност:KAHL Инсталации за пелетиране на дървесина
Десетилетия наред инсталациите за пелетиране KAHL успешно се използват за компактиране на органични продукти с различни размери на частиците, съдържание на влага и насипна плътност. KAHL непрекъснато развива концепциите за оборудването си с цел подобряване на капацитета и икономическата му ефективност.
Пелетиращите преси на компанията са подходящо решение дори и за трудни за компактиране материали. В зависимост от изходния продукт, който може да бъде сух дървен талаш, влажни стърготини, дървесен чипс или дори цели трупи, са необходими различни операции и етапи на обработка. Преди навлизането в пелетиращата преса, продуктът трябва да е с размер на частиците от приблизително 4 мм и остатъчно съдържание на влага приблизително 10%. Това означава, че за подготовката на дървени трупи за пелетиране ще бъдат необходими най-много операции – обелване, дробене на суровината, сушене, сухо смилане, предварителна подготовка, охлаждане, складиране и зареждане в инсталацията. Когато изходният продукт са влажни стърготини, първата процесна стъпка ще бъде сушене, с лентова сушилня KAHL например. В случай на сух, предварително раздробен до нужната големина материал, операциите ще започнат директно от предварителната подготовка в инсталацията преди пелетиране. Фирма Amandus Kahl предлага пелетиращи преси с мощност от 3 до 500 kW. Гамата на компанията включва общо 13 типоразмера. Производствените мощности на повечето съоръжения варират между 1,5 и 8 т/час. По-малките инсталации също се отличават с висока ефективност. По-големите съоръжения могат да преработват до 40 т/час и са предназначени за индустриално производство на пелети.
Услуги от KAHL:
* Консултации, съдействие за получаването на разрешителни, проектиране, пускане в експлоатация, инсталация, поддръжка и обслужване по време на жизнения цикъл.
* KAHL предлага готови за експлоатация съоръжения за сектор „Рециклиране”.
* Изпитвания на съоръженията се провеждат в пилотния завод на KAHL.
Приложения на пелетиращите преси KAHL:
Дървесни отпадъци:
*Талаш
*Дървесен чипс
*Дървени стърготини
* Прах от шлифоване на дървесина
Слама:
* Мискантус
* Остатъци от захарна тръстика
Друга биомаса
Области на приложение: ВЕИ Енергетика
Продукти:

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2020 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media