TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ХЕРМЕС СОЛАР ООД

Хермес Солар ООД

Други публикации на
Хермес Солар ООД
Хермес Солар ООД
Фирма: Хермес Солар ООД
Държава:България
Град:София
Пощ. код:1360
Адрес:ул. "Проф. Янаки Моллов" № 1
Телефон:02 812 14 00
Мобилен телефон:0893 607 860
Електронна поща:office@hermessolar.com
Уеб сайт:www.hermessolar.com
 Влез на сайта на Хермес Солар ООД
Ръководител:Снежана Карова - Управител
Лица за контакти:Снежана Карова - Управител
Структура в страната:Административна и производствена база, находяща се в 1360 София, ул. "Проф. Янаки Моллов" № 1
Предмет на дейност:“Хермес Солар“ ООД е единствената Българска компания и една от водещите Европейски компании производител на висококачествени фотоволтаични модули. Като резултат от активната развойна дейност на компанията в областта на „зелените“ технологии, работа ще стартира и най-модерната в България специализирана лаборатория за анализ и окачествяване на питейни води „Хермес Аква“.
Компанията разполага с високотехнологична линия за производство на фотоволтаични модули по Европейски модел и стандарти с почти пълна автоматизация на процесите, което позволява постигането на отлични производствени резултати и годишен капацитет от 60МW.
Към продуктовото портфолио спадат стандартни поли- и моно- кристални фотоволтаични модули за соларни електроцентрали и сградна интеграция, както и нестандартни поръчкови модули и системи и модули за сложна и специфична архитектура и вграждане, като мощността на предлаганите продукти варира от 40W до 360W.
Продуктите се отличават с пълна TÜV продуктова сертификация, удължена продуктова гаранция от 10 години, 10 години гаранция за запазване на 90% от номиналната мощност и 25 години гаранция за запазване на 80% от гарантираната номинална мощност, както и гаранция за висока производителност дори при ниски нива на слънчева радиация. Компанията има успешно разработена и внедрена система за контрол на качеството ISO 9001:2015.
Златният баланс между цена и качество и доверието на клиентите в продуктите и услугите на „Хермес Солар“ са ключов приоритет за компанията.
Друга сфера на дейност, в която опита и високата степен на специализация на компанията намират приложение е изпълнението на проекти до ключ (turn-key projects) в сферата на ВЕИ.
Екип от професионалисти разглежда всеки проект индивидуално и предлаганото решение e винаги съобразено с крайните нужди и цели на клиентите и инвеститорите.
Области на приложение: Енергийна ефективност, Електроенергетика, ВЕИ Енергетика
Продукти: Енергийно ефективни съоръжения, Автономни PV системи, Хибридни PV системи, Фотоволтаични панели

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2020 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media