TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

ВИЛМАТ

Вилмат

Фирма: Вилмат
Държава:България
Град:София
Пощ. код:1784
Адрес:бул."Цариградско шосе"131 , 7-ми км., АТМ Център , офис 506
Телефон:02 976 69 59
Факс:02 976 69 69
Мобилен телефон:0886 10 10 30
Електронна поща:sales@vilmat.com
Уеб сайт:www.vilmat.com
 Влез на сайта на Вилмат
Ръководител:Марио Марков,управител
Лица за контакти:Даниела Байкова, търг. директор
Структура в страната:гр.Варна 9010 ул. Д-р Николай Коларов 3 офис 202 тел./факс: 052/ 50 40 20 гр. Русе 7013 бул. Липник 123, офис Вилмат тел: 0887 999 209
Предмет на дейност:Вилмат е инженерингово дружество, специализирано в стратегическо управление на проекти в областта на слаботоковите и електрически инсталации. Днес в състава на Холдига са дружествата: Вилмат ООД, Дейта Оптикс Болкънс, Нет Проект и Виртекс. Дружеството има офиси освен в София, Варна и Русе, също така и в Русия, Украйна, Сърбия и Македония.
Дейности – Управление на проекти: Ефективно управление на краткосрочни и дългосрочни проекти на всички етапи. От проучването на проекта до отчетите и последващото проследяване. Проектиране: цялостно електропроектиране; специализирано проектиране на структурни кабелни системи, системи за контрол на достъпа и пожароизвестяване; кабелна телевизия и СОТ; решения за сградна автоматизация BMS; електрически табла и инсталации; енергиен мениджмънт; всички видове LAN и WAN; оптични и безжични мрежи.
Цялостни решения за сградна автоматизация: Тези системи осигуряват сигурност,комфорт и енергийна ефективност за всяка сграда и гарантирано намаляват вашите инсталационни, енергийни и оперативни разходи, както и инвестицията в оборудване. Чрез управлението на отоплението, климатичните инсталации, вентилацията и осветлението се гарантира икономия на електроенергия до 40%.
Системи за енергиен мениджмънт: Основната цел на тази система е оптимизиране/съкращаване на енергопотреблението чрез подобрен енергиен мениджмънт. Системата е иновативно решение в управлението на паричните средства за енергийни ресурси,с което всеки потребител може да следи използваните от него електричество, газ, вода, пара и др. в реално време.
Системи за сигурност и пожароизвестяване: контрол на достъп; контрол на работното време; сигнално-охранителна техника; пожароизвестяване и пожарогасене; видеонаблюдение.
Електрически инсталации: Изграждане на силнотокови електрически инсталации. Монтаж на устройства за резервирано и непрекъснато ел. захранване - UPS-и и дизелгенератори. Изработка на ел. табла. Изграждане на осветителна инсталация.
Структурни кабелни системи: Изграждане на медни кабелни системи - категория 5Е, 6 и 7. От проектиране до доставка, инсталация, тестване, сертифициране с 25 години гаранция. Изграждане на оптични мрежи - едномодови и многомодови оптични решения за опорни мрежи и връзки между сгради. Трасиране, слайсване, тестване. Изграждане на центрове за съхранение на данни при бедствия и аварии и сървърни стаи.
Сервиз и поддръжка: Гаранционна и извънгаранционна поддръжка на мрежово оборудване, устройства за непрекъсваемо захранване (UPS) и всички изграждани от нас системи. Поддръжка на пожароизвестителни и пожарогасителни инсталации. Поддръжка на системи за BMS.
Обучение и консултация: Професионалникурсове в областта на компютърно-комуникационните технологии; за компютърни мрежи; системи за видеонаблюдение; за оптични комуникации; консулатиране, бюджетиране и пред-проектно проучване.
Дистрибуция и продажба: Директен внос и дистрибуция на пълна гама продукти за изграждане и разширяване на кабелни системи за бизнеса: активно и пасивно мрежово оборудване; оптични свързващи кабели и компоненти; електрически компоненти; устройства за резервирано електрозахранване (UPS) - дизелгенератори.
Производство: Производство на оптични свързващи кабели: оптични пач корди; оптични пигтейли. Система за контрол на достъп HEZID: Неограничено количество географски локации в една система. Интернет връзка на отделните офиси и сгради на клиента. Централизирано управление на база данни. Поддържа над 2 млн. карти и 16 млн. събития. Отворена архитектура. Интегрирано видеонаблюдение. Интегрирана система СОТ. Връзка към система за пожароизвестяване. Връзка към система за сградна автоматизация BMS. Система за контрол на работното време: Специализиран комплекс о тсофтуер и хардуер за регистрация и отчитане на работното време на служителите на една организация – позволява да се регистрира и администрира информация за служителите. Предоставя възможност за описание на административната структурана организацията (фирми, отдели, трудови договори, работни смени, работни области и др.), регистрира всичкисъбития, свързани с работното време на служителя. Осигурява експорт на данни към други системи. Осигурява различни предварително дефинирани справки за всеки отделен служител. Предоставя механизъм за автоматично разпознаване на работните смени и автоматизирано съставяне на работен график.
Области на приложение: Електроенергетика
Продукти:

« Назад
Via Expo
БФА
Екология & Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2018 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media