TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

FRONIUS INTERNATIONAL GMBH

Fronius International  GmbH

Други публикации на
Fronius International GmbH
Фирма: Fronius International GmbH
Държава:Austria
Град:Wels
Пощ. код:4600
Адрес:Froniusplatz 1
Телефон:0043 7242 24 0
Факс:0043 7242 241 3013
Електронна поща:pv-sales@fronius.com
Уеб сайт:www.fronius.com
 Влез на сайта на Fronius International GmbH
Ръководител:Verena Huber, Регионален Мениджър Източна Европа
Лица за контакти:Nicole Fredwagner, Маркетинг Продажбии Източна Европа
Предмет на дейност:Fronius International: В основата на марката Fronius от създаването й през 1945 г. до днес са страстта към новите технологии, усилената научно-изследователска дейност и вземаните революционни решения. Като технологичен лидер откриваме, разработваме и внедряваме иновативни методи за мониторинг и управление на енергията за заваръчни процеси, фотоволтаици и зареждане на батерии. Проправяме нови пътища, опитваме се да се справим с трудностите и успяваме да постигнем онова, което изглежда невъзможно. Но това не са единствените причини, поради които Fronius е глобален лидер в областта на иновациите и технологиите. Ние притежаваме ясна визия, неуморен творчески дух и вроден усет за качество, които ни позволяват непрекъснато да разширяваме границите на възможното и да задаваме тенденциите, променящи пазара. Марката Fronius е символ на висококачествени продукти, произведени в завода ни в Затлед, Австрия.

Fronius Solar Energy: Фокусът на нашето бизнес направление "Соларна енергия" е насочен към осигуряване на надеждни и цялостни енергийни доставки – 24 часа в денонощието. Целта ни е да реализираме концепцията си за 100-процентово задоволяване на енергийните нужди на света чрез възобновяеми източници.
За постигането на това Fronius Solar Energy предлага богата гама продукти за производство, съхранение, разпределение и потребление на соларна енергия. Освен инвертори, устройства за съхранение, измервателни уреди и системи за енергиен мониторинг, портфолиото включва и цялостни системни решения и широк спектър от услуги.
Области на приложение: ВЕИ Енергетика
Продукти: Инвертори за PV системи

« Назад
Енерджи ИНФО БГ
Енерджи ревю
Енерджи ИНФО БГ
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2022 TLL Media        Начало   |   Политика за поверителност и защита на личните данни   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media