TLL Media | Инженеринг ревю | IndustryInfoBG | South-East European INDUSTRIAL Market | Български Технически Каталог | Енерджи ревю | ТД ИНСТАЛАЦИИ | Екология & Инфраструктура
 
 
 
TLL Media ЕНЕРДЖИ ИНФО БГ - КАТАЛОГЪТ НА ФИРМИТЕ-ДОСТАВЧИЦИ НА ПРОДУКТИ И УСЛУГИ ЗА ЕНЕРГЕТИКАТА В БЪЛГАРИЯ
НАЧАЛО     ENGLISH
Търси
TLL Media
TLL Media
ИздателствотоЗа изданиетоРекламаДоставкаВключванеКонтакти
TLL Media
 

POLYTECHNIK, LUFT-UND FEUERUNGSTECHNIK GMBH

POLYTECHNIK, Luft-und Feuerungstechnik GmbH

Фирма: POLYTECHNIK, Luft-und Feuerungstechnik GmbH
Държава:Austria
Град:Weissenbach
Пощ. код:A-2564
Адрес:Hainfelderstrasse 69
Телефон:+43 2672/890-0
Факс:+43 2672/890-13
Електронна поща:office@polytechnik.at
Уеб сайт:www.polytechnik.com
 Влез на сайта на POLYTECHNIK, Luft-und Feuerungstechnik GmbH
Предмет на дейност:Австрийската компания "Polytechnik Luft-und Feuerungstechnik GmbH" е един от основните доставчици на горивни системи на база биогорива за предприятия от дървопреработвателната промишленост, и са известни в проектирането и предоставянето както на оборудване, така и на инсталации "до ключ". Към момента 95% от произведеното оборудване е за износ на световния пазар.

Фирмата предлага горивни инсталации с капацитет от 300 kW до 30 000 kW единична мощност (за котлоагрегат). В зависимост от вида и влажността на горивото се предлагат различни горивни системи (с долно подаване на горивото, скарно изгаряне, и хидравлична подаваща система), и с различен топлоносител; -топла и гореща вода, пара и синтетично термо-масло.

Предлагат се системи както за топлинно производство, така и за производство на електрическа енергия (с пара и ORC модули, които ползват горещо синтетично масло). Капацитетът на инсталациите за електропроизводство варира от 200 kWел. до 20.000 kWел.

В света се експлоатират над 2 500 инсталации на Polytechnik. Фирмата е с добра репутация в производството на оборудване за дървообработващата и мебелна промишленост; - системи за добив, филтри, системи за впръск в горивната камера, шредери и охладителни системи, известни с доброто си качество. Предоставя се оборудване и за други сектори в индустрията и публичния сектор, отоплителни инсталации и системи за комбинирано производство на топлинна и електрическа енергия, локални и централизирани отоплителни системи. Компанията гарантира възможно най-добро и бързо обслужване на клиентите си чрез добре развита мрежа от офиси в цял свят.
Области на приложение: ВЕИ Енергетика
Продукти:

« Назад
ER
БФА
Via Expo
Екология & Инфраструктура
 
TLL Media
WebDesignBG            © 2017 TLL Media        Начало   |   Права за ползване   |   XML    
TLL Media
TLL Media